İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - bidk

Sayfa: [1]
1
Kadında HPV / Hpv ve Propolis
« : Kasım 13, 2018, 03:35:00 ös »
Arkadaşlar merhaba, Eylül ayında hpv ile tanıştım 4 tane siğilim anüs bölgesinde koterle yakıldı. Aradan 3 hafta geçti tekrar çıktı hemen fark ettim. Bu sefer propolis sürmeyi denedim ve bir hafta boyunca sabah akşam sürdüm ve içtim. Bir haftanın sonunda siğiller yok olmuştu. İkinci hafta günde bir kez sürmeye başladım ve temizdi. Şu an 3. Haftadayım ve anüsten vajina dudaklarına doğru inanılmaz bir kaşıntı geldi aynı zamanda orada kabarcıklar var kırmızı şişmiş gibi sanki. Bu neden olabilir deneyimleriniz var mı?

2
Erkekte HPV / Ynt: HPV deneyim ve tavsiyeler
« : Kasım 13, 2018, 03:30:16 ös »
Merhabalar bende Eylül ayında hpv teşhisi kondu 4 taneydi koterle yaktırdım. Üç hafta sonra tektar bir iki tane çıkmaya başladı bu sefer propolis aldım sabah akşam sürdüm bir hafta içtim de. Bir haftanın sonunda siğiller yok olmuştu sevindim. İkinci hafta günde bir kereye düşürerek propolise devam ettim. Şu an 3. Haftadayım ancak siğil yok ama anüsle vajina arasında çok fazla kaşıntı var ve kızarmış kabarıklıklar var şişmiş gibi. Neden böyle oldu acaba?

Sayfa: [1]