Gönderen Konu: Sanırım HPV Tekrarlamıyor  (Okunma sayısı 11433 defa)

Zirzop

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
Sanırım HPV Tekrarlamıyor
« : Mayıs 19, 2014, 08:47:01 ös »
Selamlar;

Öncelikle bende sizlerden biriyim. HPV ile tanışmam ilk geçen yaz oldu. Ne olduğunu anlam veremediğim bir şekilde genital bölgemde bir siğil belirdi. Sanıyorum eski kız arkadaşımdan geçti. Derken doktora da gitmeyince 1,2,3 en sonunda sayısı 8 e ulaşmışken tedavi olmaya karar verdim. İnternette önce forumları dolaştım. Koter(yakma tedavisi) oldum. Acı sızı sinek ısırığı kadar. Bu arada korkmayın 2.5 ay oldu bende iz, miz kalmadı. Eski haline döndü tamamen. Daha sonra doktorun verdiği virüslere karşı bağışıklık sistemini güçlendiren, bir ilacı yeşil çay ekstresi ve çinko takviyesi ile 1.5 ay kadar kullandım. Doktor Bey aldara da vermişti , ilacı aldım ama kullanmadım iyice deriyi yakarak tahriş etmesin diye. Velhasıl 2.5 ay geçti tekrarlama dahi yok. Gerçi doktorlar düzenli egzersizi öneriyorlar bağışıklık sisteminin güçlü olması adına. Bende 1 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum. Onunda bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Şu an eski halime geri döndüm. Virüsün vücuttan atılamayacağını biliyorum ama en azından kendini göstermemesi rahatlama sebebi. Sonuçta biliyoruz ki hayatı boyunca 4 ten fazla partnerle birlikte olmuş bir insanın bu virüse sahip olma olasılığı %80. Sadece dışarıda belirti veriyor ya da vermiyor. Tip testi de yaptırdım Tip 6 çıktı , en zararsızı diyebileceğim tip. Maliyeti test, koter, ilaçlar da dahi 1800 tl civarında oldu ama en azından şu an kafam rahat.

Umarım herkes bu durumdan kurtulur. Sağlıklı günler diliyorum
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2014, 03:52:06 ös Gönderen: hpv »

sencer16

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sanırım HPV Tekrarlamıyor
« Yanıtla #1 : Haziran 19, 2014, 04:46:51 öö »
parana yazık  verrutol kullansaydın  yeterdi  acıya dayanıklıysan tabiki