Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşında bir gencim. Yaklaşık 2 ay önce kdr penisimin alt kısmında 1 adet et beni ama üstü kabarık bir cisim çıktı 1 ay orda kaldı dağılmadi ve doktora gittim henuz çok kucuktu doktor 4 kere baktı bir şey yok dedi ben ısrar ettim aa evet şurda küçücük bir siğil var dedi hiç bir test yok açıklama yok kriyoterapi oldum 10 gün sonra tekrar gittim cild bembeyaz tertemiz idi ve siğil gitmişti 7 gün sonra kdr kriyo olan bölge siyahlasti ve et kabarcıklar çıktı hemen doktora gittim Genel cerrah cildiye üroloji doktorlarına ayrı ayrı gidip muayne oldum Hayır siğil değil doku kendini yeniliyor kriyodan kaynaklı dendi şuanda penisimde sigil yok asıl konu bana nasıl geldi bazı doktorlar tek bulaşma yöntemi cinsellik bazıları ise ortak kullanım alanları diuor 3 yıldır 1 kız ile birlikteyim ona güvenim sonsuz ama bir ihtimal diye kadın doğum uzmanı na götürdüm ve kız da siğil yok doktor yanımda baktı daha 18 yaşındayız biz evdeki insanlarda böyle bir şey yok peki bu bana nasıl geldi sorusunu akıllara getiriyor 1 kriyo işlemi ile gitmesi dagilmamasi cinsel deneyimim iç çamaşırı üstünden surtunmeden ilerisi olmaması kız arkadaşımın ve evdeki insanların böyle bir rahatsızlığı olmaması aklıma başka şeyler getiriyor araştırdım ve hpv ile karıştirilan oluşumlar olduğunu gördüm abilerim ablalarim Hikayem budur sizce bendeki siğil miydi ?