Gönderen Konu: Hpv Genital siğil  (Okunma sayısı 4828 defa)

Arawn

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
Hpv Genital siğil
« : Eylül 24, 2015, 10:48:20 ös »
Merhaba arkadaşlar  ben 18 yaşında bir gencim.   Yaklaşık  2 ay önce kdr penisimin  alt kısmında  1 adet  et beni ama üstü kabarık bir cisim çıktı   1 ay orda kaldı  dağılmadi  ve doktora gittim  henuz çok kucuktu   doktor 4 kere baktı bir şey yok dedi ben ısrar ettim  aa evet şurda küçücük bir siğil var dedi  hiç bir test yok  açıklama yok   kriyoterapi  oldum   10 gün sonra tekrar gittim   cild bembeyaz tertemiz  idi  ve siğil gitmişti   7 gün sonra kdr kriyo  olan bölge siyahlasti  ve et kabarcıklar çıktı     hemen doktora  gittim   Genel cerrah  cildiye  üroloji   doktorlarına  ayrı ayrı gidip muayne oldum   Hayır siğil değil   doku kendini yeniliyor kriyodan   kaynaklı  dendi    şuanda penisimde sigil  yok  asıl konu bana nasıl geldi    bazı doktorlar  tek bulaşma yöntemi   cinsellik  bazıları ise ortak kullanım alanları  diuor   3 yıldır 1 kız ile birlikteyim    ona güvenim sonsuz   ama bir ihtimal diye kadın doğum uzmanı na götürdüm ve kız da  siğil yok   doktor yanımda baktı   daha 18 yaşındayız  biz   evdeki insanlarda  böyle bir şey yok   peki bu bana nasıl geldi  sorusunu  akıllara getiriyor    1 kriyo işlemi ile gitmesi  dagilmamasi    cinsel  deneyimim  iç çamaşırı üstünden surtunmeden  ilerisi olmaması  kız arkadaşımın  ve  evdeki insanların  böyle bir rahatsızlığı olmaması  aklıma başka şeyler getiriyor  araştırdım  ve  hpv ile karıştirilan  oluşumlar olduğunu  gördüm  abilerim ablalarim  Hikayem  budur  sizce bendeki siğil miydi    ?

Biyolog iskender

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hpv Genital siğil
« Yanıtla #1 : Ekim 08, 2015, 03:09:01 ös »
Öncelikle geçmiş olsun

İllaki hpv olup olmadığını bir testle görmek istiyorum diyorsanız HPV-DNA PCR testi yaptırabilirsiniz. Ayrıca hsv 2 virusunu de dikkate almanızı tavsiye ederim.

« Son Düzenleme: Ekim 11, 2015, 08:02:03 ös Gönderen: hpv »